Hiburan

[VIDEO] “Solat Tak Pernah Berimam Suami…” – Shikin Maembong K0ngsi Pengalaman Hidup Bermadu

Pernah hidup bermadu, kakak kepada pelakon Emma Maembong iaitu Shikin Maembong akui memikul tanggungjawab sebagai isteri kedua adalah tidak mudah.

Jelas Shikin, banyak hal yang terp4ksa dilakukan seorang diri termasuk pergi membeli belah dan mendapatkan rawatan di hospital ketika sakit.

“Siapa suruh jadi bini nombor dua, kan dah kena merayap mall sorang-sorang.

“Birthday pun sambut seorang dekat rumah, tiada hadiah tidak apa. Hidup bertiga je dengan anak dan maid kehulu kehilir.

“Sakit pun sorang-sorang, drive kereta pergi hospital. Bercuti dengan anak dan adik beradik je mampu.

“Walaupun madu terima, tetap kena mengalah kalau suami tak balik rumah,” kongsinya menerusi satu hantaran video di laman TikTok.

Video:

@shikin_maembong Sape suruh? Kan da kene tinggal ? #divorce #fyp #CapCut #fyp #fypage #fypシ゚viral #fypdongggggggg #binikedua #singlemom #memories #singleisbetter #imfree suara asli – hierapsz.

Difahamkan, selepas berpisah dengan bekas suami iaitu cef Riz, Shikin dipercayai telah berkahwin sekali lagi dan menjadi isteri kedua dengan individu yang tidak didedahkan identitinya.

Pun begitu, kata Shikin biarpun sudah mengalah dalam banyak hal dan sentiasa taat pada suami, namun dia tetap diceraikan.

“Solat tak pernah ber imam kan suami. Pindah rumah pun urus sendiri. Taat setia macam mana sekali pun, kerana nak jaga nama, tetap kena cerai juga,” tambahnya.

Untuk info, Shikin dan cef Riz telah mendirikan rumah tangga pada Disember 2014 dan bercerai pada Jun 2016.

Hasil perkahwinan hidup, mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Putri Arianna Natasya yang kini berusia lapan tahun.

Sumber: Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button