HIBURAN

Sebak Tengok Achey Terima Kejutan Dari Isteri

Kehidupan pelawak Achey dan isteri, Nor Hasanah kini semakin bermakna dengan kehadiran Nur Tiara Zinnirah sebagai penyeri dalam rumah tangga mereka. Lebih bermakna lagi apabila Nor Hasanah membuat kejutan dengan menghadiahkan sesuatu yang bernilai buat Achey sempena ulang tahun kelahirannya hari ini. Tiada apa yang dapat menggambarkan perasaan Achey ketika mendapat kejutan. Admin sebak melihat momen …

[VIDEO] Giliran Siti Sarah ‘Balas Dendam Pada Shuib’, Sumpah Kelakar!

Jika sebelum ini viral video penyanyi Siti Sarah yang ‘ditinggalkan’ suami akibat asyik membuat #kekechallenge di luar kereta, kali ini giliran Sarah pula melakukan perkara sama buat suaminya itu. Tidak hanya berdiam diri, penyanyi yang popular dengan lagu Semakin itu akhirnya ‘membalas dendam’ terhadap suaminya. Video tersebut ada dimuatkan penyanyi itu menerusi entri di Instagram. …

Enggan komen ibu tiri tapi Nabila Huda mengaku rindu Amy Search, dah 3 tahun tak jumpa

PELAKON Nabila Huda enggan mengulas isu hubungan dengan dia ibu tirinya Nourish selepas memuat naik status kontroversi baru-baru ini. Nabila berkata, dia tidak mahu membesarkan perkara berkenaan demi menjaga hati ramai pihak. “Kalau boleh saya tidak mahu komen apa-apa tentang perkara itu. Cuma saya minta doakan sahaja yang baik-baik. ARTIKEL BERKAITAN: Perkara memalukan Nabila Huda dipaksa jadi …

“Saya tak naz4k, pandai-pandai jer cakap hidup tak lama” – Ardell Aryana

PELAKON Ardell Aryana memberitahu keadaan kesihatannya tidak seteruk yang difikirkan netizen. Pelakon yang dikhabarkan menderita kanser itu berkata, penyakit yang dihidapinya belum sampai tahap kritikal mahupun nazak. Dia bagaimanapun mengakui ajal dan maut itu ketentuan Allah. ARTIKEL BERKAITAN: Ardell kini berkerusi roda, netizen beri kata semangat “Ajal maut bukan di tangan kita dik, bukan sebab penyakit …

Penuh kasih sayang! Suami sambut hari jadi Shila Amzah

Tidak dinafikan nama Shila Amzah sangat dikenali dalam industri muzik di peringkat global apabila bakatnya dihargai dalam Asian Wave, sebuah pertandingan nyanyian di China beberapa tahun lalu. Baru-baru ini setelah selesai membuat persembahan di Beijing, penyanyi yang mencipta nama menerusi lagu Yang Teristimewa itu telah menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke-28. Namun apa yang istimewa …

Demi anak, Suhaimi & Ina berpindah ke Kelantan

Walaupun bergelar seorang selebriti, ia tidak menghalang niat seseorang individu untuk melakukan penghijrahan bagi mendapatkan kehidupan yang lebih baik. Bagi bekas ahli kumpulan nasyid popular In-Team iaitu Suhaimi Saad, dia mempunyai alasan tersendiri apabila sudah setahun berhijrah bersama keluarga dan menetap di Kota Bharu, Kelantan. Menurut laporan Sinar Harian Online, penyanyi berusia 38 tahun itu …

Tak Nampak Wajah Bayi Ketika Imbasan, Ini Penjelasan Doktor Kepada Fiza Abdul Halim

Pelakon Fiza Abdul Halim masih tidak berpeluang melihat wajah bayi dalam kandungannya menerusi imbasan ultrasound yang dilakukan.   Sesekali nak bermanja boleh kan??? 😋😋😁😁🌹🌹💋💋Dah berapa hari tak jumpa sbb dia fly jer… Hihi💘💘 A post shared by Fiza Abdul Halim🇲🇾 (@fizaabdhalim) on Jul 27, 2018 at 7:18pm PDT   Tengok tu,bangun2 pagi semua dah siap…siap …

Guna model gempal di KLFW, Fazura sindir Faizah Elai?

Acara Kuala Lumpur Fashion Week 2018 yang diadakan di Pavilion KL sejak dari 8 Ogos yang lalu akhirnya telah labuhkan tirainya semalam. Acara yang menyaksikan para selebriti tempatan memperagaan label fesyen mereka sendiri dan jenama antarabangsa itu telah menarik perhatian orang ramai, khususnya di kalangan peminat selebriti itu sendiri. Antara yang menjadi perhatian ramai adalah …

Fesyen ‘zaman nenek kau’ Nabila Huda dikritik

PENAMPILAN pelakon sensasi Nabila Huda di Minggu Fesyen Kuala Lumpur 2018 (KLFW2018) yang berlangsung di Pavillion pada Sabtu mendapat perhatian netizen. Nabila atau Nabila Huda Suhaimi, 34, memperagakan gaun berwarna hitam dengan belahan di bahagian kaki digayakan bersama skaf mendapat kecaman hebat netizen yang menyifatkan gaya itu agak keterlaluan. Pelakon drama Dendam Aurora yang memuat …

Wan Maimunah masuk hospital

PETALING JAYA: Pelakon veteran Wan Maimunah, 65, dimasukkan ke Hospital Alor Gajah sejak Sabtu selepas mengalami sesak nafas selain terkena jangkitan kuman pada paru-paru. Pelakon Jasmin Hamid, 45, menerusi Instagramnya memaklumkan mengenai keadaan pelakon tersebut dan meminta agar semua pihak mendoakan kesihatannya. “Marilah kita sama-sama mendoakan untuk kakakku seniwati Wan Maimunah supaya cepat sembuh. “Saya …