Hiburan

“Saya Lari Tak Cukup Tanah,” – Aliff Syukri Cem4s Isteri Tiba2 Menjerlt Saklt, Alami Pdrahan.

Usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri memaklumkan isterinya, Datin Shahida yang kini hamil empat bulan terp4ksa dikej4rkan ke hospital selepas mengalami kompllkasi pendar4han yang agak tervk.

Khabar menakvtkan itu dimaklumkan sendiri oleh Aliff menerusi sebuah hantaran video di Instagram.

Menurut Aliff, dia sememangnya amat terkejvt saat mendengar isterinya menjer1t disebabkan pend4rahan tersebut.

“Tengah sibuk buat live (sesi siaran langsung), tiba-tiba isteri saya menjerlt saklt dan mengalami pend4rahan yang banyak.

“Masa ni saya lari macam tak cukup tanah. Saya hanya fikir bayi dan isteri saya,” tulisnya.

Dalam pada itu, bapa kepada lima orang cahaya mata itu memohon jasa baik semua pihak untuk mendoakan semoga tiada apa-apa yang serius berlaku pada isterinya itu

“Awak saya sedih… doakan semuanya selamat. Masa ni semua jadi kelam kabut. Sepanjang perjalanan wife saya mengalami pend4rahan.

“Alhamdulillah doktor dah scan kata baby masih ok, denyutan jantung pun ok. Cuma isteri saya kena baring je dan rest. Sampailah uri naik semula. Doakan semuanya dipermudahkan,” tulisnya.

 

Sementara itu, Aliff turut memaklumkan dia terp4ksa membatalkan beberapa urusan kerja atas faktor kesihatan isterinya itu.

“Sepatutnya minggu ini saya ada event perasmian koleksi telekung dan tudung @as.hijabofficial tapi sebab @shahidadherbs mengalami pend4rahan saya terp4ksa lancarkan secara online sahaja. Inyallah dah sehat nanti kita rasmikan di butik,” kongsinya lagi.

Dalam pada itu, banyak komen yang diterima oleh Aliff. Begitupun, ada yang memintanya melakukan solat hajat, bukannya berkongsi di media sosial.

“Awak solat hajat wak… Sedih jangan post kat socmed.”

“Tudung yang diingtnya Datuk ni. Adoi. Semoga urusan Datin dipermudahkan.”

“Tengah-tengah duk risau… menyempat juga rakam ek.”

Sekadar informasi, pada 8 Oktober lalu, MH melaporkan Shahida kini sedang hamil anak keenam.

Terdahulu, pasangan tersebut telah mendirikan rumah tangga pada Ogos 2007 dan telah terlebih dahulu dikurniakan lima orang cahaya mata.

Sumber & Kredit Foto: Instagram Datuk Seri Aliff Syukri

Kredit: MH, Gempak

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button