GLOBAL

WTF! Pakcik Delivery Ratah, Susun Balik Makanan Sebelum Hantar Kepada ‘Customer’

Harap-harap siapa yang jenis tak boleh tahan lapar tu jangan lah apply kerja jadi food rider ni. Nanti habis jadi macam pakcik ni. Ada ke patut dia pergi ratah makanan pelanggan sikit-sikit, lepastu susun elok-elok tak nak bagi ada kesan kaut sebelum nak dihantar kepada pelanggan. Ratah makanan susun simpan, jamah makanan lain sikit, simpan. ‘Pack’ balik sebelum hantar …

Kerja Gila! Wanita Berhenti Kerja Sebab Nak ‘Menyusukan’ Teman Lelaki Setiap 2 Jam…

Adalah sesuatu yang normal untuk ibu menyusukan anaknya selepas dia melahirkan ‘baby’ tersebut, yelah sebab bayi kan perlukan susu ibu untuk makan dan membesar. Tapi yang lain sikit, Seorang wanita mengambil keputusan untuk berhenti kerja semata-mata untuk‘menyusukan’ teman lelakinya yang berusia 36 tahun. Menurut Metro, Jennifer Mulford berkata dia akan ‘menyusukan’ teman lelakinya yang merupakan seorang ahli bina badan …

Gadis ‘hot’ tidak segan tolong ibu jual ikan di pasar

LIU PENGPENG, 26 tahun, kini menjadi selebriti internet selepas diisytiharkan sebagai ‘penjual ikan paling menggiurkan’. Menurutnya, dia hanya membantu ibunya semasa waktu lapang di kedai makanan laut milik keluarganya di daerah Changhua, Taiwan. Video dan foto aksi wanita cantik itu memotong dan menyiang ikan mendapat perhatian sehingga tular di beberapa platform media sosial terutamanya di …