Hiburan

“Ready To Ramp4s Mak Mak Korang” – Video TikTok Hafidz Roshdi Raih Perhatian Netizen

Pelakon Hafidz Roshdi mengundang perhatian netizen apabila memuat naik video ‘bergurau nak4l’ sambil memakai baju menampakkan sedikit bahagian dada dan lengannya.

Dalam video yang dikongsi di TikTok itu juga, Hafidz turut memegang sebahagian dadanya dan melakukan r1ak muka seakan-akan ‘gatal’ namun dalam bentuk gurauan.

“Ready to rampas mak mak korang,” tulisnya sebagai kapsyen.

 

Reaksi Netizen

Menjengah ruangan komen, rata-rata netizen meninggalkan respon berbeza, ada yang berseloroh, ada juga yang berasa hairan kenapa Hafidz memuat naik video sedemikian.

“Kadang aku terfikir ni akaun betul Hafidz Roshdi ke. “Mak saya dah experienced bang, rampas saya ni. “Kau dah kenapa nyah. “Ayah saya hidup lagi bang, abang ambik je saya please, saya rela,” antara komen netizen.

Dalam pada itu, Hafidz juga kelihatan memberi respon kepada komen warganet. Menurutnya, dia hanya memerli pemilik bunyi yang digunakan dan tidak mahu netizen terlalu ser1us dalam menilainya.

“Saya perl1 owner sound ni ya jangan serious sangat gais,” tulisnya.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut mendapat lebih 30,000 tanda suka dan jumlah komen melebihi 1300.

Sumber: Murai.my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button