Hiburan

“Lepas P4ntang Je Saya Dah Cuba Dah…” Emma Maembong Hamil Anak Ke-2? Ini Jawapan Tuan Empunya Badan

Pelakon Emma Maembong enggan mengulas lanjut mengenai d4kwaan yang mengatakan dia kini hamil anak kedua.

Ibu kepada Shariq Gabriel itu berkata, dia akan berkongsi khabar angin mengenai kehamilannya jika perkara itu benar-benar terjadi.

“Saya tak nak cakap apa-apa… sebab saya dan suami pun masih mencuba. Kalau saya kata ya, tapi tidak ada (hamil), saya akan s4kit. Sama juga kalau saya kata tak ada, kemudian tiba-tiba ada (hamil), saya happy dan tak semua orang akan gembira tengok kita happy.

“Hal zuriat ni merupakan satu hal yang sens1tif. Saya memang mengharap sangat,” katanya kepada Gempak.

Emma berkata demikian pada majlis sidang media The Masked Singer Malaysia 3 (TMSMY3) yang berlangsung di ibu kota pada Selasa.

Dalam pada itu, Emma menjelaskan yang dia dan suami, Muhammad Shazli Azhar tidak pernah merancang jarak usia anak-anak jika suatu hari nanti mereka dikurniakan lebih daripada seorang cahaya mata.

“Dari dulu… dari zaman bujang sampailah ada suami, memang saya nak anak ramai. Setengah orang nak satu, dua tapi tidak bagi kami. Lepas pantang je saya dah cuba dah, let’s go team bola!

“Tapi Allah Maha Besar… anak pun dah berusia dua tahun. Selagi belum ada, saya tak nak cakap apa-apa,” luah Emma yang turut mengakui sunyi tinggal bersama suami dan seorang anak memandangkan dia sendiri mendewasa dalam satu keluarga yang besar.

Sekadar info, Emma berkahwin dengan juruterbang Shazli Azhar pada 20 Februari 2020.

Hasil perkahwinan itu, pasangan dikurniakan seorang cahaya mata pada 8 November 2020.

Sumber: Gempak, IG Emma Maembong

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button