Hiburan

“Dia Akan K0ngk0ng You” – Qistina Raisah Nasihatkan Wanita Supaya Tak Berclnta Dengan Lelaki ‘Insecure’

Baru-baru ini pelakon, Qistina Raisah memuat naik satu video TikTok mengenai hubungan percintaan.

Menerusi hantaran tersebut, Qistina, atau nama sebenarnya Nur Qistina Raisah Mohd Kamarol Azri, 14, berkongsi pengalaman bercinta dengan dan menasihati agar wanita di luar sana supaya menjauhkan diri daripada lelaki bersifat ‘insecure’.

Bercerita lebih lanjut, Qistina menyatakan lelaki ‘insecure’ selalunya suka bersikap mengongkong yang menyebabkan kepada perhubungan t0ksik.

I nak cakap something based on my pengalaman, maybe lah orang kata adik kau ni kecil lagi kan, tak payah fikir sangatlah benda-benda macam ini. Tapi saya tetap nak cakap juga…

…Bagi saya perempuan dekat luar sana tak kisahlah rupa awak macam mana pun. Tolonglah jangan bercinta dengan lelaki yang insecure…

…Sebab kenapa? Lelaki yang insecure ni sangat tervk. Dia akan kongkong you. Bukan kongkong yang normal tau….

…Tapi dia akan kongkong you tahap dewa punya kongkong tu, sampai jadi t0xic gil4.”

Tambahnya lagi, lelaki ‘insecure’ selalunya akan cemburu walaupun melihat pasangan sendiri bersikap ramah dengan orang lain sehingga menyebabkan perg4duhan.

Kalau macam I sejenis orang yang kena berjumpa orang, friendly, suka berkawan dan tak sombong pun boleh jadi isu.

Klik link dibawah

video TikTok

Perkongsian dari pelakon remaja ini turut disokong oleh rata-rata netizen yang bersetuju dengan nasihat yang diberikan ini. Dalam masa yang sama, ramai yang tidak menyangka remaja berusia 14 tahun itu begitu matang untuk memberikan nasihat tentang percintaan seperti orang dewasa.

“Betul mula-mula insecure lama-lama ke t0xic. Orang macam ni tinggal kan tak boleh disimpan.”

“Dia budak lagi tapi content dia kali ni masuk akal dan betul…”

“Weh kau betul dik kau muda lagi dik tapi dah berpengalaman.”

Sebelum ini, pelakon remaja ini menerima kec4man hebat selepas dikatakan menjalinkan hubungan cinta dengan seorang lelaki yang lebih berusia darinya. Malah ada yang mengatakan pelakon itu masih terlalu muda untuk bercinta apatah lagi dengan lelaki yang lebih tua dari usianya ini.

Sumber: beautifulnara, syor

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button