Viral

[VIDE0] Adik kahwin lewat tapi ham1l cepat! Kakak menangls di pantai sebab terdes4k mahu anak, rupanya ada plot twist

 

REZEKI yang dikurniakan kepada setiap orang berbeza-beza.

Bagi mereka yang baru sahaja berkahwin, soalan ‘panas’ tentang anak pastinya akan ditanya oleh orang sekeliling.

Bagaimanapun, soalan tersebut akan menyentap jiwa golongan isteri yang belum dikurniakan rezeki cahaya mata walaupun sudah lama melayari bahtera rumah tangga.

Begitulah juga yang dirasai wanita yang melabel dirinya sebagai salah seorang ‘pejuang dua garis’ ini.

Bercerita mengenai video dirinya yang dirakam dan dikongsi di TikTok pada tahun lepas, dia memberitahu ketika itu berada di sebuah pantai yang tidak dinyatakan lokasi.

Meninggalkan suaminya di rumah, wanita ini lari membawa diri untuk menangis di dalam kereta.

Jelasnya yang menggunakan nama Mummy Ean, kesedihannya ini disebabkan perkhabaran bahawa adiknya sudah hamil terlebih dahulu.

“Saya pun pejuang dua garis dulu awak.

“Video TikTok ni tahun lepas waktu saya lari sorang-sorang pergi pantai tinggalkan suami macam tu saja dekat rumah.

“Menangis saja dekat situ sebab masa ni down teruk apabila dapat tahu adik dah mengandung padahal kita yang kahwin dulu,” ujarnya di ruangan kapsyen.

Dalam pada dia bersedih itu, berlaku sesuatu yang tak disangka-sangka.

Rupa-rupanya pada ketika itu dia sudah hamil dan percaya emosinya menjadi kacau bilau disebabkan sudah berbadan dua.

Kenapa saya sedih sangat sebab saya lebih tua dari suami.

MUMMY EAN

“Masa ni emosi teruk sebab saya pun dah pregnant tiga bulan tapi tak tahu.

“Saya dapat tahu mengandung masa perut empat bulan. Buat penat saja menangis,” jelasnya.

Dia menjelaskan, usianya yang lebih tua daripada suami membuatkan dia sangat risau jika berterusan tidak dapat hamil.

Komen beberapa netizen.

“Kenapa saya sedih sangat sebab saya lebih tua dari suami.

“Saya takut sangat tak dapat ‘bagi’ baby awal-awal dekat dia,” katanya.

Dalam pada itu wanita ini turut menitipkan doa buat insan-insan yang masih belum memiliki anak.

“Untuk yang masih TTC (trying to conceive), semoga Allah cepatkan bagi awak baby supaya bahagia ada baby tu kita dapat sama-sama rasa,” ujarnya.

Jika diteliti di ruangan komen, rata-rata warga maya turut berkongsi pengalaman mereka yang mengalami nasib sama.

Sumber: mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button