Hiburan

“Tak payah j0get Iaga punggung..” kongsi MV aksi geIek sama Baby Shima, ini reaksi mengejvtkan dari Rozita Ibrahim

Ibu kepada usahawan ko.ntr.ov.ersi, Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Rozita Ibrahim tam.pil memberikan te.gu.ran selepas anak lelakinya itu yang memuat naik sedutan klip video lagu terbaharunya bersama penyanyi sensasi, Baby Shima.

Bakal Kal.ah.kan Blackpink & BTS

Menerusi video yang dimuatnaik di Instagram, Aliff Syukri yang berpendapat kon.sep MV lagu terbaharunya itu bakal mengal.ahkan kumpulan Korea Selatan terkenal, BTS dan Blackpink.

“Artis no.1 nak menyanyi please beri laluan. Ada yang tak sabar nak dengar suara penyanyi no.1 Malaysia ni??

Konsep video klip kpop dan akan kalah.kan Blackpink dan BTS. Nantikan…”-Tulis Aliff Syukri

Ibu Beri Teguran

Walaubagaimanapun, hantaran yang dimuatnaik oleh Aliff Syukri telah mendapat teguran oleh ibunya, Rozita Ibrahim yang meminta anak lelakinya itu untuk tidak mengundang bala disebabkan aksi gelek yang mencolok mata itu.

“Wallahi ben.ci…Sudah jangan mengun.dang bala. Satu-satu Kri jemput. Yakinlah Kri niaga ni tak perlu artis akan berjaya. Tak payah jo.get laga punggung pun da.pat rezeki.”-Tegur Bonda Rozita

Datuk Aliff Syukri kini telah menutup ruangan komen hantaran itu selepas mendapat kecaman yang teruk oleh netizen terhadap aksi gelek Baby Shima dalam MV terbaharunya yang akan dirilis kelak.

Sumber : murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button