Hiburan

‘Haritu Qistina…’- Usia 15, Giliran Chombi jawab isu ‘try hard’ jadi dewasa

Penyanyi Chombi kini semakin menjadi sorotan ramai di media sosial. Ternyata lagu terbaharunya berjudul Sayunk I Love You berjaya memikat hati pendengar sehingga di pelbagai platform lagu ini antara yang menjadi perbualan ramai.

Seperti diketahui umum, Chombi atau nama sebenarnya Siti Maryam Ahmad Sairi merupakan anak kepada penyanyi, Harry Khalifah atau mesra disapa Apak. Berusia 15 tahun, Chombi sering dipuji ramai kerana dilihat matang berbanding usia. Meskipun begitu, nampaknya Chombi juga tidak dapat lari daripada terpalit isu usia yang dikatakan try hard untuk menjadi dewasa.

Menerusi mStar, Chombi bagaimanapun tampil meluahkan perasaan kesalnya terhadap isu tersebut selepas ditemubual. ‘Saya ada baca komen-komen daripada kalangan netizen… cuma saya ambil positif tentang hal itu, yang negatif saya tolak tepi sebab nanti akan selalu terfikir saja. Walaupun saya baru berusia 15 tahun tapi kebanyakan kawan semuanya berusia 20 tahun keatas, lagipun saya tidak ramai kawan yang sama umur dengan saya, memang terbiasa dengan perangai dewasa.

‘Saya memang ada sedikit terasa hati bila ada yang komen macam tu, lagi pun apa salahnya kami yang berusia 15 tahun ni, saya tak kacau orang pun,’ katanya kepada mStar.

Ternyata luahan Chombi itu mendapat perhatian ramai yang turut bengang dengan tindakan mempertikaikan usianya malah sebelum ini, pelakon Qistina Raisah juga terpalit isu yang sama.

‘Jadi dewasa pun salah eh’

Sumber : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button