Hiburan

“Luculah korang laki bini” – Gelagat Syatilla Melvin Jual ‘Preloved’ Undang Ketawa. Dengan Baju-baju Shaheizy Sam Dia Jual

Tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh pelakon Shaheizy Sam di platform TikTok apabila isterinya, pelakon Syatilla Melvin menjual bajunya secara ‘preloved’, baru-baru ini.

Menerusi hantaran tersebut, Sam sedang merakam Syatilla yang sedang sibuk menjual bajunya di dalam siaran langsung sambil membebel.

“Korang tengok, dia tengah buat preloved baju. Ha pasal dengan baju-baju aku sekali dia pergi preloved. Barang beratus-ratus, dia pergi jualnya RM40. Kuang ajar namanya,” kata Sam di dalam video tersebut.

Tidak mendiamkan diri, Syatilla turut membalas kata-kata Sam tersebut dengan memberitahu tujuannya menjual baju tersebut adalah untuk membeli barang dapur.

“Sebab nak pergi Jaya Grocer, nak beli barang dapur. Nak buat macam mana? Terpaksalah cari duit macam itu,” jawabnya.

Video:

@shaheizysam Hehek 🤣 @SyatillaMelvin #PreLove #Lelong #SamTilla #FYP #ForYourPage original sound – Shaheizy Sam

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat respons yang diberi oleh Syatilla tersebut dan turut menyuruh Sam untuk sabar melayan karenah isterinya tersebut.

“Hahaha ada saja lah dia nak jawab.

“Hahaha nak beli barang dapur punya pasal.

“Luculah korang laki bini ni suka tengok happy je, sentiasa senyum.

“Hahaha bila baju dah melambak, stor dah tak muat, maka lelong.

“Yang tak tahan tu Jaya Grocer okay. Bukan ye nak pi chowkit. Tetap have have shopping barang dapur hahaha,” komen netizen.

Sumber: Keluarga

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button