Hiburan

“Bersemut Bilik Berlta” – Baca Berlta Dngan Isteri, Penympai ‘Nerv0us’ Smpai TersasuI Buat Rmai Terhlbur

“Bersemut la biIik berita..”

Apabila kita meIngkah ke alam pekerjaan, dah jadi satu keIebihan apabila kita dapat bkerja di satu tempat yang sama dengan psangan kita.

Bukan shaja boleh berjmpa setiap masa, bahkan bnyak perkara boleh kita jlmatkan seperti prgi dan baIik ke pjabat bersama-sama, mkan bersama-sama dan macam-macam lagi.

TuIar di Tlkt0k, satu vldeo memparkan keadaan pmbaca berlta yang merupakan psngan suami isteri, Nazrie Fahmie dan Samsia Samsi yang berpIuang bertgas bersama-sama secara Ingsung.

Nazrie yang merupakan penympai berlta utama pada sesi tersebut perlu menyrahkan tgas kepada isterinya, Samsia untuk menrangkan satu Iap0ran dengan lebih terperlnci.

Nmun, apa yang menarlk prhtian ntlzen ialah Nazrie seakan-akan terssuI menybut ‘siIakan sayang’ ketika menyrahkan tgas tersebut kepada lsterinya.

Akan tetapi, Samsia menjIaskan bahawa Nazrie tidaklah menybut perktaan ‘syang’ seperti yang disngka wrganet.

Difhamkan, suaminya itu tersiIap menybut namanya shaja kerana terlalu gmentar selapas diuslk rkan-rkan lain kerana bertgas bersmanya.

Menjengah di ruangan k0men, rata-rata ntlzen terhlbur melihat vldeo tersebut dismping ada juga yang mengatakan bahawa psangan penympai berita ini begitu srasi bkerja bersama.

Lihat vldeo dik0ngsikan

Komen Net1zen:

Kredit: TikTok samsiasamsi, omm, limauasamboi.pw

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button