Hiburan

“Berkat Doa Orang Teraniayɑ” – Akhirnya Isteri Arwɑh Abam Syukur Dapat Beli Vellfire

Bangkitt tanpa suami di sisi, isteri kepada pelawak Allhyrham Abam Bochey iaitu Nor Hidayah Mohd Ali akhirnya mampu memiliki semula kereta jenis Toy0ta Vellfire baru-baru ini.

Menurut Hidayah, kenderaan mewah itu dibeli menggunakan duitnya sendiri yang menjalankan perniagaan produk sabun dan serum selain menjual cempedaak di tepi jalan sebelum ini.

Perkara berkenaan dik0ngsi wanita berusia 31 tahun itu menerusi sekeping gmbar bersama anaknya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey di laman Instgram ketika menyambut hari raya Aidiladha minggu lalu.

Menerusi k0men, ada beberapa pengikut bertanya sekiranya dia baru membeli kenderaan tersebut selepas kereta Vellfire arwh suaminya telah dijuaal kepada orang lain.

Tidak membiaarkan netizen tertanya-tanya, Hidayah menjelaskan bahawa semua itu adalah hasil kerja keras dan kesungguhan dalam mencari rezeki sejak pemergiaan Allhyrham.

Alhamdulillah hasil tiitik peluhh

Akhirnya, berkat doa orang teraaniaya

Sementara itu, Hidayah turut berkongsi satu vide0 di apliksi TikT0k memaaparkan dia dan keluarganya menaiki kereta berkenaan dengan kapsyen ‘Alhamdulillah’.

Vide0 : Klikk Vide0 Disni

Terdahulu, Hidayah mengundang sebaak ramai apabila merkam kelibat kenderaan arwh suaminya di atas jalan raya yang hanya tinggaal kenangan.

“Hamzah nanti d0akan perniagaan ibu berjaya. Boleh ibu beli kereta macam arwh ayah. Ayah pernah berkata untuk keselesaan anaknya,” tulisnya.

Ternampak Kereta Arwh Suaminya :

Vide0 : Klikk Vide0 Disini

Sumber: kemahboh

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button