Hiburan

[VIDEO] Zarina Anjoulie Bu4ng Tatu Di Bahu, Level Saklt Boleh Tahan – “Tahu Ramai Kec4m Tapi…”

Pelakon berkontroversi, Zarina Anjoulie tekad membuang tatu di bahu kanannya.

Zarina Anjoulie atau lebih mesra dengan panggilan Anju itu berkata dia tahu ramai akan mengec4m dengan tindakannya (mencacah tatu) sebelum ini.

Justeru, Anju menerusi akaun Instagram miliknya berkongsi proses serta kos membuang tatu kepada sesiapa yang pernah bertanyakan kepadanya.

“Saya tau ramai akan kec4m tapi sebab last tattoo removal punya video Anju post ramai sangat tanya Anju buat kat mana dan kosnya berapa…

“Jadi harap dengan video dan info ni dapat membantu…. 1 session dalam lingkungan RM500 , ink hitam lagi senang nak keluar dari ink colour2 …

“Ink hitam dalam 1 session boleh nampak slight beza 3 hingga 4 session dah boleh nampak beza ketara banding dengan ink colour,” beritahunya.

Menerusi video berkenaan Anju menunjukkan proses membuat tatu yang terdapat beberapa cacahan di bahunya.

Dalam pada itu, Anju sempat memberitahu tahap kesakitan proses membuang tatu itu.

“Level sakit yang boleh tahan. Bukan sakit giler pun,” katanya lagi.

 

Ini bukan pertama kali Anju membuang tatu malah dia pernah melalukannya kali terakhir pada tahun lalu.

Sumber: Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button