Global

[VIDEO] Tegar Baru Tahu Anak Bukan Dari Benlh Sendiri, Rasa Dikhlanati Bek4s Isteri!

Selepas enam bulan bercer4i, penyanyi terkenal Indonesia, Tegar Septian akui baru tahu selama ini bekas isterinya Sarah Sheilka berboh0ng bahawa anaknya Abidzar Oktaviano Putra Septian itu bukan dari benihnya.

Tegar mendakwa bekas isterinya sudah pun ham1l sebelum bernikah dengannya tiga tahun lalu.

“Selama tiga tahun baru tahu selama ini saya dibohongi…ya dia sudah ada anak (hamil) sebelum bernikah,” katanya.

Tegar memb0ngkar mengenai perkara itu di ketika Live di TikTok.

Tidak lama kemudian, Tegar mendedahkan sudah pun tahu isterinya hamil luar nlkah sebelum mereka bernikah.

“Sebenarnya masa berjumpa dengannya iaitu sebelum kahwin dia sudah beritahu sudah hamil. Ketika itu selepas tiga hari kami berkenalan.

“Masa tu saya tak berfikir panjang.. Mahu tak mahu hanya teruskan saja pernikahan,” ujarnya.

Apabila ditanya pengikut laman sosial siapa gerangan bapa sebenarnya anaknya, Tegar menuduh dia adalah kekasih bekas isterinya .

“Anak siapa? tengok Instagram Sarah ada photo kekasihnya nah mungkin anak dia,” tebaknya.

Pasti dengan dakwaannya itu Tegar sedia untuk melakukan ujian pengesahan DNA

“Saya cuma tak sangka aja tapi itu Allah dah tentukannya.

“Belum test DNA tapi saya berani saja untuk lakukannya. Lagipun cuba tengok foto anak ada tak mirip saya?” soalnya.

Tegar dan isteri telah bercerai enam bulan lalu dan hasil tiga tahun perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata Abidzar Oktaviano Putra Septian.

 

 

Sumber: Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button