Hiburan

[VIDEO] “Bapak bersih kulit dia..”- Muat Naik Video Wajah Tanpa Mekap, Ramai Puji Kulit ‘Flawless’ Amelia Henderson

Sebut sahaja nama pelakon cantik Amelia Henderson pastinya ramai yang cukup kenal dengan pelakon berbakat ini kan. Baru-baru ini namanya menjadi bualan ramai selepas dia memuat naik sebuah video terbaru menerusi akaun Tik Tok milik pelakon itu.

Di dalam video tersebut, Amelia dilihat menunjukkan keadaan wajahnya yang bersih daripada sebarang mekap sekaligus menarik perhatian ramai. Menerusi hantaran itu juga, pelakon itu menunjukkan perubahan wajahnya tanpa mekap semasa berada di rumah dan dengan mekap ketika di luar.

Rata-rata netizen turut memuji tekstur kulit pelakon tersebut yang dilihat sangat ‘flawless’ tanpa sebarang cela mahupun jerawat. Kebiasaannya ramai yang sudah terbiasa melihat wajah Amelia yang sudah siap dimekapkan menerusi drama-drama ataupun majlis yang dihadiri pelakon itu.

 

Bukan itu sahaja, ramai yang turut cemburu melihat kecantikan semula jadi pelakon itu yang masih kelihatan seperti wajahnya semasa di zaman kanak-kanak dahulu. Dalam masa yang sama, netizen turut meminta tips dan rutin kecantikan yang dilakukan oleh Amelia bagi mendapatkan kulit yang ‘flawless’ seperti pelakon kelahiran Klang ini.

Meninjau di ruangan komen, kecantikan semulajadi yang dimiliki oleh Amelia ini turut menjadi bualan ramai. Malah ramai yang memujinya masih kelihatan cantik walaupun semasa tidak mengenakan sebarang mekap di wajahnya.

“Bare face pun cantik.”

“Cantik betul bila je tak cantik.”

“Tak mekap pun dah lawa! Lepas mekap more lawa lah!”

“Bapak bersih kulit dia siak.”

Sumber : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button