Hiburan

(Vide0) “Hayder nak pukvl mama” Gelagat Hayder Cvri Perhatian Ramai, Sekali Eyra Hazali Keluarkan Ayat ‘Mak-Mak’!

Gelagat si cilik, Hayder Qhalish iaitu anak kepada Eyra Hazali dan suami Haziq Nadzli sekali lagi meraih perhatian wargamaya, baru-baru ini.

Terbaharu, terdapat sebuah perkongsian di TikTok yang menunjukkan Eyra sedang mempromosikan produknya namun secara tiba-tiba Hayder datang menghampiri Eyra untuk memukulnya.

“Sini lah try try try pukul mama!

” Hoiii, mana belajar ni? tak sayang mama, tak sayang mama, tak sayang mama, pi keluar dari rumah ni.

“Tak payah duk dengan mama dah. Kalau s4kit ke apa tak yah mai kat mama, abang tak sayang mama kan pi duk luar. Tak sayang mama lepas tu nak men4ngis-n4ngis.” ucap Eyra.

Sementara itu, lebih menghiburkan apabila Hayder membalas pertanyaan Eyra tanpa rasa bers4lah dengan memberitahu dia tidak menyayangi Eyra sebagai ibunya.

“Abang tak sayang mama, tak tak tak sayang mama!” jelas Hayder.

Hasil tinjauan di ruangan komen, rata-rata wargamaya terhibur dengan gelagat dua beranak itu dan memuji cara didikan Eyra yang tidak terlalu memanjakan anak sejak kecil lagi.

“Eyra mar4h keluaq utara teruih.

“Kita sebagai mak-mak ni ada skrip yang sama rupanya.

“Bagus juga ajar anak dengan sedikit kemar4han kan, jangan asyik bagi budak tu manja sangat.” tulis netizen.

Diolah oleh : Media Network

Sumber/ Kredit : /EYRA/ xtra / TIKTOK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button