Hiburan

“Usaha Yang Berbaloi..”-Peminat Panggil Rahim Macam Panggil Member Je..- Netizen

Menerusi satu perkongsian video tiktok yang dikongsikan oleh pokarebu_,dimana beliau menjadi penonton di Sepahtu Reunion Live di Terengganu. Menurut video tersebut, beliau hadir dari hari pertama Sepahtu Reunion di Terengganu. Kelihatan beliau menjerit memanggil nama Rahim sehingga sakit tekak.

“Aku panggil abang Rahim sampai sakit tekak aku..”-tulis di video tersebut

 

Malah minggu ke dua juga beliau masih hadir dan berusaha untuk memanggil nama Rahim dan akhirnya disebabkan panggilan beliau itu, Rahim terus turun dari ‘stage’ selepas habisnya ‘show’ tersebut. Kelihatan Rahim sangat sporting dan humble melayan peminatnya.

Bukan itu sahaja, sebaik sahaja Rahim turun, beliau terus memeluk lelaki yang memanggil namanya itu. Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen memuji akan usaha lelaki ini kerana tidak berputus asa demi berjumpa Rahim. Malah ramai yang mengatakan bahawa lelaki ini memang peminat tegar Rahim kerana kebiasaanya orang akan memanggil Jep.

Komen Netizen:

@Niza Hamid: patut la member tak toleh. Lain sangat “rohingggg”.

@Srikandi Putih: Best nyer, ramai doakan Rahim. Peminat terbaik hadir. Tahniah.

eMy88: Tapi mu mmg bising sguh. aku duk lakang mung

@CikQasehLaila: Usaha yang berbaloi. Rohing pun buleh blake. Hahahha.

@kelana12_0: Rahim mmg biasa2 je. ok sgt2.

@𝖗𝖔𝖘𝖊: klu stkt selfie je tp jmpe dkt dekat x pernah lg dgn artis.

@aziziazmi78: Terbaik Abg Rahim Sepahtu layan peminat.

@Nurul Izzah: nama rahim, bila mari ganu jadi rohinggg hahahaha. ganu mne buleh tggal ‘g’ lakang.

@abilll292929: rohinggg super panggil saing.

@myzarafika: dia minat rahim betol. hahhaa.

@@ vespa 2272: kita dudk sebeloh je mlm merioh bos.

@rad.empirehq: Kemahhh rohing.

@: ohh hok ni r duk manggil rupanya.

@cikbunga: tepi linge nye tepik name rohing. hahahaha.

@Saiful Rahman: Rahim memang spoting. aku jumpa kat kedai mamak. tk sombong pun.

@dilzu9190: Jumpa abg rahim kat pantai batu burok. Selfie sekali. Tak sombong.

@nor shakirah abd rashid: memg nama rahim akn jd rohing di ganu. kazen sy pun cm tu.

@JoyRynn: wah! sporting gilo rahim.

@Puan Jue: rare ni biase org jerit jep kan. ni btl btl dia hard fan rahim ni.

Sumber : https://newzfest.com/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button