Hiburan

Pak Nil Akhirnya Bersuara Tentang Cara Tersendiri Elly ‘Kak Lina PomPom’ Di GV9 Sampai Sentuh Isu Perbandingan

H0s ter.kenal Datuk Aznil Nawawi mengulas mengenai cara pengacaraan bintang v3rsatil, Elly Mazlein di pr0gram realiti hiburan, Gegar Vaganza musim kesembilan (GV9).

Aznil yang sinonim disapa Pak Nil ber pendapat, Elly yang bersikap ‘agr3esif’ ketika mengacarakan GV9 di samping Nabil Ahmad memberi satu kelainan buat rancangan hibuvran tesebut.

“Elly Mazlein ialah se0rang yang mewarnakan pentas. Kita kena fikir bahawa selama hari ini, Elly Mazlein nam.pak sebegitu dan dia agak agr3sif di pentas Gegar Vaganza. Bila dia agr3sif di situ, dia memberi.kan satu kelainan.

“Dan kelainan ini memang agak sukar untuk cari, terutama.nya bagi mereka yang masih bergiat dalam bidang pengacaraan, nak tukar kepada pentas baru nak cari kelainan memang sangat susah.

“Tapi Elly Mazlein berjaya melakukan.nya. Sebab kalau kita tengok dalam MLS (Muzikal Lawak SuperStar) wataknya agak lain. Begitu juga dengan Ceria P0p Star. Tetapi di sini (GV9) dia agak agr3sif,” katanya.

Pak Nil berkata demikian menerusi sedutan vide0 yang dik0ngsikan pengguna TkT0k.

Menerusi video sama, Pak Nil antara lain akui sisi perbandingan juga akan diperkatakan.

“Jangan takut dengan perbandingan oranglah. Orang akan banding.kan dengan Jihan, dengan Nabil malah dengan sesiapa pun. Jangan takutlah. Sebab inilah dia pertaruhan dan percaturan.

“Cuma sekarang ini ialah kita yang men0nton ni selama ini kita ada rasa macam… jangan terlalu gedik, lancang, banyak sangat yang ‘jangan terlalu’. Tapi awak ber.jaya Elly, membuat orang terima dengan cara awak yang dikatakan terlalu itu, awak insan terpilih.

“Dan kekalkan ‘branding’ awak itu. Tapi awak kena berdepan jugalah dengan mereka yang akan mengeluarkan kritikan dan rasa tak puas hati. Dalam kerjaya, awak akan ada orang yang meny0kong dan ada yang tidak gemar dengan cara awak.

“Awak beruntung sebab orang yang suka awak ini, akan datang membantu awak untuk mempertahan.kan awak. Selagi ada orang mempertahankan awak, awak akan jadi orang yang selamat,” katanya lagi.

 

Komen Net1zen:

 

Terdahulu, ramai yang memberikan k0men terhadap energi yang dibawa Elly ketika mengendali.kan Gegar Vaganza kesembilan (GV9).

Kelincahan.nya dari awal hingga akhir program bersama aksi spontan menerima reaksi pelbagai di kalangan para pen0nton.

Nabil menerusi MH menyambut baik keberadaan Elly di pentas GV9 mengganti.kan Jihan Muse yang kini sedang berpantang selepas selamat menimang anak kedua, bulan lalu.

SUMBER:MH

Kredit: Awatt Sheikhhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button