Hiburan

“Masa Buat Step Kuda Bersorak, Tiba-Tiba Kaki Dia Meletop..” – Azhan Rani Cerita Punca Elly ‘Naik’ Wheelchair Di GV9

Pelakon Azhan Rani berkongsi situasi yang membawa kepada keadaan yang berlaku kepada Elly Mazlein yang terpaksa mengacarakan Gegar Vaganza 9 (GV9) dengan berkerusi roda, Ahad lalu.

Menurut Azhan Rani, lutut bintang berkenaan ‘meletup’ ketika mahu melakukan babak akhir drama Gila Viral yang bakal bersiaran tidak lama lagi.

“Gambar ni sebelum kejadian kaki Kepom (Elly) kesayangan Malaysia ni meletop. Time ni dah lewat malam jugak nak buat scene terakhir ni. Dia macam biasa la energy macam kat GV tu macam tu la jugak kat set ni.

“Tengah shoot scene ni masa dia buat step kuda bersorak tu tiba-tiba kaki dia meletop. Terduduk terus. Lepas bagi rehat, team produksi hembus-hembus sikit, bagi dia makan coklat pastu dia sambung lagi scene tu macam takde apa-apa,” jelasnya.

Aktor versatil itu berkongsi mengenai hal berkenaan menerusi salah satu entri di Instagram, pada Isnin.

“Semalam kat set ni dah terjingkut-jingkut. Produksi siap panggil team physiotherapist datang buat alignment balik kat kaki Kepom.

“Masa tu dah cakap dah macam mana nanti kat GV. Saja main-main cakap why not nanti pakai je wheelchair kalau susah sangat. Bukan senang nak tengok host live pakai wheelchair kat TV.

“On the way aku balik dari set drama #gilaviral ni dah nampak kat feed dia buat hal atas stage dengan wheelchair dah. Memang la budak ni. Kepom memang fighter, #salute.

#gws @iamellymazlein Kepom. All the best. Safety first. Ingat ni 2022 bukan 2007 lagi,” tulisnya lagi.

Meninjau ke ruangan komen, para peminat turut mendoakan agar Elly yang mesra disapa Kak Lina cepat pulih.

Terdahulu, Elly turut memaklumkan perkara sama menerusi Instagram miliknya.

“Saya sebenarnya terjatuh di set penggambaran sebuah drama. Alhamdulillah tiada yang serius dan syukur saya masih boleh bersama Nabil dan penonton GV9.

“Kaki je sakit, muka lawoo,” seloroh Elly.

Malah, keadaannya turut mendapat perhatian barisan termasuk Datuk Ramli MS dan Hetty Koes Endang.

Elly sebelum ini turut berkongsi keadaan terkininya itu di Instagram dengan memaklumkan kejadian yang menimpa selain turut berterima kasih kepada penerbit dan krew produksi itu.

Sumber : MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button