Hiburan

“Kita ini berniaga jangan tunjuk aurat..”Netizen Puji Aeril Zafrel Tegur Pasal Aurat, Wawa Zainal Terkedu Masa Live

Pasangan sama cantik dan padan, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal ini bukan sahaja berbakat dalam bidang lakonan, malah kedua-dua pelakon ini juga rajin berniaga membina empayar mereka.

Biarpun begitu, terbaharu gelagat pasangan ini ketika bersiaran langsung menjual produk mereka di satu platform media sosial telah meraih perhatian ramai. Manakan tidak, dalam rakaman siaran langsung yang dimuat naik semula itu dipaparkan Wawa Zainal terkedu ditegur Aeril Zafrel.

Dalam rakaman yang disiarkan semula itu, kelihatan Wawa Zainal sedang mempromosikan produk sambil menunjukkannya. Namun pergelangan tangan Wawa terdedah sedikit. Ini membuatkan Aeril Zafrel menegur isterinya itu mengenai aurat.

Berikut adalah perkongsian rakaman Wawa Zainal terkedu ditegur mengenai aurat oleh suaminya itu:

Kedengaran suara Aeril Zafrel yang menegur perkara tersebut dengan katanya seperti berikut:

“Nampak bah tanganmu…Kita ini berniaga jangan tunjuk aurat..”

Perkongsian semula rakaman ini oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun Kakmid8803 telah meraih jutaan tontonan. Malah di ruangan komen, rata-rata warganet memuji Aeril Zafrel yang menegur aurat isterinya itu.

Berikut antara yang ditinggalkan di ruangan komen perkongsian tersebut:

“Walaupun deep tapi percayalah untuk kebaikan kita”

“Hihi suka tengok dorang ni sweet”

“Deep tu dia nak pesan kat orang2 lain jugak…Hehe”

“Best je dia tegur..Tegur tanpa kecik kan hati..Sambil tegur..Sambil bergurau kan..”

Sumber: TikTok Kakmid8803 dan Instagram Aeril Zafrel

Kredit: syor.my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button