Hiburan

Gadis Menari Berbaju Ket4t Nampak Bentuk Badan, Netizen Sy4k Itu Mia Sara

Nama pelakon Mia Sara kembali hangat diperkatakan selepas video aksi tarian lincah pelakon remaja itu dimuat naik di media sosial oleh seorang pengguna TikTok.

Aksi menari Mia makin menjadi-jadi?

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang gadis yang dipercayai rakan kepada pelakon berusia 17 tahun itu, memaparkan Mia sedang rancak menari bersamanya.

 

Pun begitu, penampilannya dalam video tersebut telah menarik perhatian ramai apabila dia dilihat memakai pakaian ketat sehingga menampakkan susuk tubuh termasuk ‘aset’ dada.

Mia ke ni? Macam bukan je…

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan ramai di mana mereka meluahkan ketidaksangkaan bahawa individu dalam video tersebut adalah pelakon remaja tersebut memandangkan dia tidak pernah memakai baju tersebut.

‘Ini melebih Mia’

Mulanya tak percaya tapi bila tengok IG Story…

 

Malah, terdapat juga warganet mengatakan mereka tidak percaya pada mulanya namun apabila melihat Insta Story milik Mia Sara di platform Instagram ternyata baju yang dipakainya adalah sama.

Difahamkan, pada awalnya video tersebut dikongsikan oleh rakannya iaitu @armanikowachee namun dipadam tidak lama kemudian selepas menerima banyak kecaman.

Terdahulu, Mia menerima kritikan warganet apabila dia dilihat sudah berani memakai tudung singkat dan ramai mula menuduh perubahannya itu berpunca daripada pengaruh rakan sebaya.

Ia dikatakan sedemikian kerana pelakon remaja tersebut berkawan dengan anak aktor Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona.

Sumber: Ohbulan, Beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button