Viral

“Dia Asyik Nak Main Je, Susah Betul Jaga Dia Ni..” – Sampai Men4ngis Abang Stress Jaga Adik Tak Nak Dengar Cakap

Tidak dapat dinafikan kanak- kanak sangat suka bermain di taman bersama- sama kawan- kawan mereka. Pada masa itu sahaja mereka boleh meluangkan masa untuk bersama melakukan aktiviti mereka bersama.

Terutama kanak-kanak lelaki, mereka mempunyai aktiviti mereka seperti bermain bola sepak yang hanya boleh dilakukan bersama- sama teman mereka yang lain.

Sebuah rakaman video telah dimuatnaik di aplikasi Tik Tok apabila ianya memaparkan kekec3waan seorang abang yang hendak balik ke rumah tetapi adik perempuannya tidak mahu balik dan ingin terus bermain di taman itu.

Bukan sahaja kecewa tetapi si abang itu sampaikan men4ngis apabila meluahkan kesusahannya yang harus menjaga adik perempuannya tanpa kerelaannya. Lawak betul, sampai men4ngis meluahkan sedihnya melayan adik yang masih hendak bermain di taman.

Video:

@shukri1902

Membalas kepada @Orked Ali995 Yang ori lebih stress 😂

bunyi asal – Ahmad Shukri Kamarudin – Ahmad Shukri Kamarudin

Ketika diterjah ke ruangan komen, rata- rata warganet tergelak apabila melihat kekec3waan yang dialami oleh si abang itu dan ramai yang meninggalkan komen salah fatimah iaitu nama adik perempuannya itu. Lawak betul si abang tu kan.. men4ngis tervk.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.tiktok.com/@shukri1902

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button