Hiburan

“Yee macam samaaa. Tapi bukannnn, Muka Lelaki Seiras Shuib, “Tolong Tag Dia Please..Teringin nak Jumpa”

Ada yang berpendapat di dunia ini ada tujuh orang muka sama dengan kita. Jadi tidak hairanlah bila ada sahaja yang muka seiras dengan selebriti muncul satu persatu.

Jika sebelum ini antara yang muncul memiliki wajah seiras selebriti seperti Erra Fazira, Fazura dan Neelofa. Semuanya bila bersiap memang nampak sama betul.

Namun kali ini seorang lelaki seiras Shuib pula telah mencuri perhatian ramai. Foto lelaki ini dikongsikan sendiri oleh usahawan dan selebriti itu menerusi akaun Instagram miliknya.

Berikut adalah foto muka lelaki seiras Shuib ini yang telah dimuat naik oleh selebriti tersebut menerusi akaun media sosial miliknya:

Manakala di ruangan kapsyen, Shuib menulis yang dia teringin untuk berjumpa lelaki berpakaian uniform ini.

 

“Yee macam samaaa. Tapi bukannnn, salahhhh salahhh. Ada yang kenal ke abang ni. Tolong tag dia pleaseee…Teringin nak jumpa”

Di ruangan komen, rata-rata rakan selebriti dan netizen meninggalkan reaksi mereka. Ada yang mengusik dan ada juga yang akui muka mereka memang sama. Berikut antara yang diluahkan:

“Jangan cuba menyamar. Saya tau lah ni Mr Shuib”

“Shuib Sepahtu versi garang hahaha..Sama sangat ni”

“Sapakah gerangannya ya.. Moga Shuib dapat temui abang tentera ni”

“Akhirnya kantoi jugak Eib.. Aku dah kata jangan amek gambor waktu kau dalam uniform. Kan orang dah dapat cam”

Sumber: syor.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button