Hiburan

[VIDEO] Netizen Tegur Rumput Rumah Terlalu Tinggi. Respon Adira Memang Win!

Penyanyi, Adira Suhaimi mencuri perhatian peminat selepas berkongsi video dirinya bersama anak-anak di TikTok.

Menerusi video yang dimuatnaik di TikTok baru-baru ini, dapat dilihat Adira  sedang menikmati hidangan bersama empat orang anaknya di halaman belakang rumah.

“Tak pasang kemah je lagi 😂😂.”-Kapsyen Adira di TikTok

video:

@adira.suhaimi

tak pasang kemah je lagi 😂😂 #fyp beg kuning bawah ⬇️

Matteo Bardi – Matteo Bardi

“Dah Boleh Mesin Rumput Dah Tu”

Namun, apa yang menjadi perhatian netizen adalah rumput di halaman rumah Adira yang dikatakan sudah tinggi, malah ada yang meluahkan rasa bimbang dengan kehadiran binatang berbisa seperti ular.

Adira Beri Respon!

Kekal tenang, Adira memberi respon terhadap komen-komen berkenaan dengan memuatnaik video terbaru yang memaparkan halaman rumahnya sudah dibersihkan serta mendapat pujian netizen disebabkan sikapnya yang menerima teguran dengan baik.

“Dalam masa 2 hari setel hahaha..Sabar jela. Rumput rumah orang pun dok jaga.”

“Sis tak penat ke hari-hari cantik & lawak 😂😂.”

“Boleh tahan masuk air gak ek 😂.”

“Okay la tu terima nasihat 😂😂😂.”

video:

@adira.suhaimi

Replying to @MR KONGGAS

nhạc nền – huanghoa

Tidak perlu meletakkan sebarang kapsyen, cukup dengan tindakan Adira yang memaparkan halaman rumah yang bersih dan lapang sudah cukup menghiburkan peminat yang melihat.

Sumber: murai.my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button