Hiburan

[VIDEO] “La Baru Tahu Abang Ijoy Rupanya…”-Kak Rara Throwback Iklan Scott Emulsion, Raih Perhatian Ramai!

Setiap hari ada sahaja perkongsian daripada penyampai radio dan pelakon Sharifah Shahirah iaitu Kak Rara dan juga merupakan isteri kepada Ijoy Azhari ini yang mencuri tumpuan warganet.

Terbaru, Kak Rara berkongsi satu video throwback yang memaparkan iklan lakonan suaminya iaitu sekitar tahun 1986. Ijoy melakonkan watak utama di dalam iklan  Scott’s Emulsion.

Dapat dilihat kanak-kanak lelaki di dalam iklan tersebut sangat cute, dan ceria orangnya. Rupanya dia adalah anak kepada pelakon jelita Maria Arshad. Jadi tidak hairanlah kanak-kanak di dalam iklan tersebut sangat comel orangnya.

Pun begitu, kebanyakkan warganet tidak menyedari kanak-kanak lelaki tersebut adalah ijoy sehinggalah didedahkan oleh Kak Rara.

Bahkan ramai juga akui iklan tersebut memang cukup popular ketika zaman mereka kanak-kanak, iaitu sekitar tahun 80-an dan akui turut menggemari keenakan rasa makanan tambahan tersebut.

Malah ramai juga yang perasan, bahawa muka anak-anak Kak Rara seperti wajah Ijoy dan meninjau di ruangan komen, diakui ramai mengakui bertapa comelnya wajah Ijoy ketika kanak-kanak.

 

“Kita peminat Dia tau dulu. Geram sebab comei. Nak penyet. Masa tu la. La ni tak berani. Takut dia pukui dengan kayu golf 😂 “

“Ya Allah kita minum ni kakak..Tak suka yang putihhhh 😂

“Your kids look like their young dad copy paste muka ayah”

“ank2 copy paste muka bpk❤️

“Muka mcm airaa😂😂

“Disebabkan iklan ni ler mak kiter sumbat scott emulsion ke kiter tau..”

“Copy paste betul anak2 kak shira dgn ayah dorang”

“Laaa baru tahu abang Ejoy rupanya kanak-kanak riang tu. Ejoy masa kecil pun dh comel. Maintain sampai ke tua muka comel tu. tak tua-tua lak mukanya.”

Sumber : IG Sheiraijoy, keluarga

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button