Hiburan

[VIDEO] “Aku Hent4k Je Gendang Tu…” – Cara Zarina Anjoulie Suruh Anak Belajar Tarik Perhatian Ramai!

Pelakon Zarina Anjoulie mencuri perhatian warganet apabila berkongsi video memvkul gendang sambil membimbing anaknya mengulang kaji pelajaran.

Tak Mahu Anak Rasa Mengantuk

Menurut Zarina atau mesra disapa sebagai Anju, dia berbuat demikian untuk mengelakkan anaknya itu daripada berasa mengantuk.

“Salam, ni lah budak-budak asal nak study je mengantuk la, tiba-tiba lapar la nak makan, nak terberry la, pemadam terj4tuh la, tiba-tiba telinga s4kit lah.

“Takpa Mama ada ubat tak kasi ngantuk, aku hentak je gendang tu sebelah dia kasi semangat, biar hilang ngantuk tu, takda lagi alasan ya, esok Mama beli trompet,” selorohnya.

Ramai Terhibur

Meninjau ruangan komen, rata-rata netizen meninggalkan respon berbeza, malah ramai juga yang terfikir untuk mencuba cara Anju untuk mengelakkan anak mereka berasa bosan dan mengantuk ketika belajar di rumah.

“Seronok tengok mak-mak rajin melayan anak. Semoga anak cepat pandai dan rajin membaca.

“Patut kita kena beli ni satu letak kat rumah lah.

“Untung dapat mak kreatif ni.

“Mak-mak macam ni sanggup buat apa pun demi anak.“Sold out la drum ni dalam Shopee, persatuan mak-mak semua beli,” antara komen mesra netizen.

 

Setakat artikel ini ditulis, video yang dimuat naik Anju di Instagram itu telah mendapat lebih 19,000 tanda suka serta melebihi 1,000 komen.

Sumber: murai.my

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button