Hiburan

“Lepas Dengar Few Minutes…” – Pilih Tak Terus Ikuti, Azhar Sulaiman Beri 6 Persoalan Apa Dia Terfikir Fasal Sesi Interview Puteri Balqis

Pelakon Azhar Sulaiman terpanggil untuk memberikan pendapat susulan temu bual di sebuah sesi podcast menerusi saluran YouTube membabitkan bintang remaja, Puteri Balqis Ashikin baru-baru ini.

Pandangan tersebut dilakukan Azhar selepas mengikuti sesi berkenaan apabila ditunjukkan oleh kenalannya.

Bagaimanapun aktor senior itu memilih untuk tidak terus ikuti lanjut.

Malah bagi Azhar, dia secara kolektif memberikan beberapa perkara yang difikirkannya setakat apa yang diikuti iaitu;

“Salam semua… Semalam Mami disuruh dengar pasal interview ni.

”Lepas dengar few minutes Mami asked my friend to stop it. Dalam kepala Mami terus terfikir…

1-Nothing good will come out from this interview.

2-Takde sapa sapa nasihat dia dulu ke sebelum buat ni?

3-Mak dia ok about this?

4-Reporter pun parut rasa ada tanggungjawab bila tanya ni sebab ada implikasi lepas rahsia terbongkar.

5-Sometimes ada rahsia yang kita simpan sampai mati sebab kerja kita as celebrity.

6-Aib keluarga dan kita perlu kita jaga.”

Meninjau ke ruangan komen, para pengikutnya di Instagram ada yang bersetuju dengan pendapat peribadi daripada pelakon yang turut mempunyai anak remaja itu selain memberikan reaksi tersendiri.

Terdahulu selain sesi temu bual tersebut yang mencetuskan pelbagai reaksi, penampilan Puteri Balqis yang didakwa tidak sesuai dengan usia awal remajanya turut menjadi perhatian sebelum ini di kalangan wargamaya.

Menurut Puteri Balqis, ayahnya seorang yang suka menonton filem luc4h.

Pernah suatu masa ketika di restoran, ayahnya membuka video luc4h di hadapan rakan-rakan seolah menonton ‘kartun’.

Lebih teruk, Balqis mendakwa ayahnya melakukan perbuatan on4ni di hadapannya dan ibu tatkala berada di rumah mahupun ketika mereka berada di dalam kereta.

Pasal pukul tu benda tu memang stick dengan Aqish.

Bila lepak kedai mamak waktu nak tutup, dia akan buka p0 rn kuat-kuat.

Dia ajak Aqish tengok sekali. Masa tu umur Aqish lima tahun. Kalau saya masuk tandas, dia akan terus masuk.

Orang tak tahu dia ra4ba dan ci vm saya. Dia pernah cangkung dan r4ba saya.

Menerusi pendedahan Balqis, rata-rata warganet terkejut dan tidak menyangka remaja ini pernah melalui pengalaman yang ‘gel4p’ ketika usianya masuk muda.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berasa simpati atas apa yang telah dilalui oleh ibu serta gadis terbabit dan dalam pada itu, warganet juga berharap agar orang ramai untuk tidak lagi menjatuhkan hukuman sesuka hati kepada dua beranak itu selepas Aqish menceritakan hal sebenar ini.

Sebelum ini, kisah Aqish pernah menjadi perhatian kerana melalui kehidupan sukar bersama ibunya Norashikin Mohd. Aziz sehingga kehidupan mereka dipaparkan dalam program Bersamamu terbitan TV3.

Sumber : MH, Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button