HIBURAN

Zahirah Macwilson Mengamuk, Dedah Mesej Whatsapp Dengan Kamal Adli

Semalam Emma Maembong telah mendedahkan segala-galanya kepada media. Pelakon ini memberitahu bahawa dia dan Kamal Adli telahpun berpisah. Hubungan mereka telapun putus. Dalam memberi kenyataan, Emma Maembong juga mendedahkan bahawa Kamal Adli ada menyembunyikan beberapa perbuatan seperti menonton wayang, karaoke dengan Zahirah Macwilson. Ternyata Emma Maembong berang apabila perkara ini dirahsiakan dan disembunyikan darinya. Apabila …

WOW! Gambar Terkini Normala Samsudin Ketika Usia 51 Tahun Yang Awet Muda!

Siapa tidak kenal dengan bekas pengacara tersohor yang berdiri pada kelasnya tersendiri iaitu Normala Samsudin. Sudah lama Normala tidak muncul ke televisyen selepas kemunculan terakhirnya pada tahun 2004. Walaupun kini berusia 51 tahun namun Normala kekal jelita sama seperti zamannya mengacarakan progam popular Nona. Malah, Normala juga merupakan isteri kepada bekas menteri, Tan Sri Azmi …

Wah!Untungnya! Selepas Bersalin Anak Sulung, Amar Baharin Hadiahkan Amyra Rosli Kereta

Selepas beberapa hari menyambut kelahiran cahaya mata pertama mereka, pelakon Amar Baharin menghadiahkan isterinya, aktres Amyra Rosli sebuah kereta. Amyra berkongsi khabar gembira ini menerusi sebuah foto bayi mereka memegang kunci kereta. Foto itu telah dimuat naik oleh Amyra di laman Instagram miliknya, @aamyrarosli. Dear daddy.. You are the sweetest person we have ever met. …

koleksi beg tangan Laudya Cynthia Bella RM100k

Bila bergelar selebriti ni, setiap tindak tanduk dan penampilan menjadi perhatian umum. Pergi kemana saja pun pasti akan dikerumuni peminat. Pelakon cantik dari negara seberang, Laudya Cynthia Bella, tidak perlu diperkenalkan lagi. Namanya bukan saja dikenali di negara kelahirannya Indonesia, malah mempunyai ramai peminat di Malaysia.   Baru saja mendirikan rumah tangga bersama Engku Emran, …

Patutlah Siti Sarah Terus Nikah Walau Kenal Sekejap, Rupanya Ini Kelebihan Shuib Yang Orang Ramai Tak Tahu

Romantik dan tak pelik bila penyanyi Siti Sarah Raisuddin, 33, nampak cukup bahagia dengan kehidupannya bersama pasangannya, Shuib. Sarah yang berkongsi menerusi Instagram detik perkenalannya sebelum mengambil keputusan berkahwin dengan Shuib, membuatkan ramai netizen rasa terharu dan sebak. Ikuti perkongsiannya… Kita kenal tak lama sekejap je dah nikah, itu lah jodoh.. masa nak nikah tu …

6 penyanyi yang mati dibunuh

  Menjadi penyanyi adalah sesuatu yang sangat digilai ramai saban hari kerana perhatian yang diterima dan juga dikenali di merata tempat. Dengan teknologi tanpa sempadan, lebih mudah untuk sesiapa sahaja untuk menjadi selebriti yang boleh dilakukan dengan hanya satu klik. Namun, ia bukanlah seindah yang disangka. Menjadi seorang selebriti atau public figure adalah sesuatu yang …

Cantik!! Nekad Berhenti Menyanyi, Inilah Wajah Eisya Nurani Terkini yg Pasti Membuatkn Lelaki Terpegun..

Masih ingat dengan lagu Nurani yang pernah meniti di bibir peminat suatu ketika dahulu? Penyanyi tersebut adalah Eisya atau lebih dikenali sebagai Eisya Nurani kini dikatakan sudah berhenti dari bidang nyanyian. Jika anda terlupa lagu yang mana satu, jom dengar lagu Nurani ni… Keputusan ini dibuat bagi menumpukan sepenuhnya kepada keluarga dan anak – anak …

Masih Ingat Waheeda ‘Wassini’? Ini Gambar Terbarunya Yang Mengejutkan (14 Gambar)..

Anda pasti mengenali penyanyi dan pelakon Waheeda yang popular dengan lagu ‘Wassini’ suatu ketika dulu. Selain memiliki senyuman yang manis, Waheeda juga seorang yang berbakat dalam bidang nyanyian dan lakonan. Dilaporkan selepas dua hari menjadi isteri kepada Ustaz Akhil Hayy, Waheeda kini sudah berpurdah. Anda saksikan sendiri. Berdasarkan lirikan matanya, Waheeda kelihatan sangat bahagia berkongsi …

Siapa Sangka Anak Abby Dan Norman Ni Lahir Dalam Kereta Disambut Sendiri Oleh Norman!! Dah Besar Sekarang Memang Cantik (15 Gambar)

Pelakon popular Abby Abadi bersalin di dalam kereta, sementara suaminya, pelakon terkenal Norman Hakim menjadi `doktor’ menyambut bayi itu. Ia mungkin seperti babak dalam drama yang dilakoni mereka. Namun situasi itu bukan dalam drama, tetapi benar-benar berlaku kepada pasangan suami isteri itu pagi ini. Kejadian berlaku kira-kira pukul 10.55 pagi apabila Abby atau nama penuhnya, …

FOTO WAJAH ANAK AMAR DAN AMYRA.. ALAHAI COMELNYA!

Pasti semua sudah sedia maklum bahawa Amyra Rosli baru sahaja selamat melahirkan bayi sulungnya Ahad lalu.   Terbaru menerusi satu akaun Instagram @aamyraroslisupporters, pemilik akaun ini telah berkongsi gambar wajah anak Amyra dan Amar. “Alolo comelnya baby boy princess kita… cute sangat2 @amyramarjr #amyramarjr #aamyrarosli #amarbaharin #aamyraroslisupporterssg,” tulis kapsyen di perkongsian gambar tersebut. Mari kita …