Monthly Archives: November 2018

‘Nak cakap pun malu…’

PELAKON utama filem Hantu Kak Limah (HKL), Datuk Awie meluahkan rasa terkilan dan kecewa dengan wang bonus diterima meski filem itu meraih kutipan RM38 juta. Awie, 50, atau nama sebenarnya Ahmad Azhar Othman berkata, jumlah itu tidak setimpal dengan usaha pelakon dan sumbangan pekerja belakang tabir filem itu. “Berapa jumlah diterima, saya nak cakap pun …

Tunai Umrah Minggu Depan, Sarah Mohon Maaf Sebelum Berangkat Ke Mekah Serta Pohon Semuanya Dipermudahkan

Pasangan selebriti, Shuib dan Sarah bakal berangakat ke tanah suci Mekah minggu hadapan bagi menunaikan umrah. Perkara tersebut dimaklumkan Sarah kepada MH. Penyanyi lagu Semakin ini memberitahu, keberangkatannya ke sana turut disertai penyanyi Mark Adam dan isterinya.   “Alhamdulillah, niat untuk kembali ke tanah suci termakbul minggu hadapan, insyaAllah. Semoga semuanya dipermudahkan,” katanya. Pada masa …

‘Tak Kelakar, Hukum Tetap Hukum’ – Netizen ‘Ceramahkan’ Tomok

Terbaru penyanyi Tomok memuat naik foto dan video berpakaian menyerupai wanita ditambah pula dengan solekan bagi menampakkan wajahnya jelita. Ternyata foto itu telah mengundang perbalahan dalam kalangan netizen. Ramai yang menyifatkan penampilan penyanyi ini seolah menyokong LGBT. Bagaimanapun, Tomok masih belum ada sebarang penjelasan berhubung foto tersebut. Macam muk Thai pondan tu View this post …

7 Selebriti Wanita Kahwin Lelaki Muda, Mana Fav Youalls?

Pasti ramai yang terkejut dengan berita perkahwinan pelakon sensasi, Fattah Amin dan Fazura kan? Apapun MH ucapkan tahniah buat mereka berdua. Kata orang, cari suami biar lelaki yang berumur, katanya lebih matang. Eh, betul ke ni? Namun, kebahagiaan sesebuah perkahwinan bukannya datang dari umur dan perbezaan usia bukanlah suatu halangan untuk mendirikan rumah tangga. Jom …

[GAMBAR] Sambutan Hari Lahir Yang Ke-7 Kanak-Kanak Ini Dibuat Seperti Majlis Perkahwinan!

Bila tengok gambar-gambar ini, rasa macam boleh pinjam sekejap semua dekorasi untuk majlis perkahwinan. Cantik sangat weh!   Hari ulang tahun kelahiran adalah salah satu hari yang begitu penting buat seseorang. Terutamanya jika anda mempunyai anak kesayangan iaitu ‘anak emas’. Mana tidaknya, apa jua kemahuan mereka pasti dikabulkan. Sama juga dengan wishlist yang diinginkan oleh mereka, …

“Tak Ada Duit Nak Datang Fashion Show Orang Buat Macam Ni!” – Scha Alyahya Bergaduh Dengan Sharifah Sakinah?

Gempak mendapat kiriman sebuah video berdurasi 13 saat yang memaparkan dua orang pelakon, Scha Alyahya dan Sharifah Sakinah yang sedang bertegang urat. Menerusi butir dialog yang terdapat dalam video terbabit, kejadian itu berlaku di sebuah pertunjukan fesyen. Berlaku sedikit pertengkaran antara Scha dan Sakinah, video itu turut menampakkan kelibat aktor Ben Amir dan aktres Sweet …

Diusia 48 Tahun, Aleeza Kasim ‘Maintain Hot’ Bak Gadis Remaja

Penampilannya berbeza jauh dari beberapa waktu lalu. Semakin jelita. Model dan pelakon senior Aleeza Kassim memang jarang terlihat di TV dalam dunia hiburan. Untuk pengetahuan Aleeza mula menjejakkan kaki ke dunia glamor apabila menjadi juara Dewi Remaja pada tahun 1987. Jom lihat gambar-gambar terkini Aleeza yang sememangnya masih jelita walaupun sudah menginjak usia 48 tahun. …

Inilah 5 FOTO Wajah terbaharu Ako Mustapha selepas dua tahun mencuri perhatian Netizen!

PELAKON, Ako Mustapha berkata berat badannya kini sudah mencecah 70 kilogram dari 90 kilogram sejak dua tahun lalu. Menurut laporan mStar Online, imej terbaharu aktor terkenal ini adalah atas dorongan dan ketegasan daripada isterinya iaitu Kartina Abdullah. “Ada orang ingat perubahan saya ini mendadak sebaliknya ia usaha yang memakan masa dua tahun untuk mengurangkan 20 …

“Neelofa Sebak, Nabil Menangis” – Ebit Lew Kongsi Momen Belakang Tabir MeleTOP

Pendakwah popular, Ustaz Ebit Lew berkongsi momen-momen belakang set program MeleTOP malam tadi ketika bersama hos utama Neelofa dan Nabil Ahmad. Kongsi Ebit, Neelofa khusyuk mendengar kata-katanya dan bertanya soalan berkenaan dakwah dengan penuh hormat kepadanya. “Nak tahu tak sebak je atas pentas tadi. Neelofa bila dengar Allah sayang nampak beliau sebak di MeleTOP. “Beliau …