Monthly Archives: November 2018

“Kecil-Kecil Dah Handsome” – Niena Baharun Kongsi Foto Anak, Netizen Puji Kecomelan Adiel

Pelakon Datin Niena Baharun berkongsi beberapa keping foto bayinya di akaun Instagram (IG) setelah sebulan melahirkan. Menerusi entri di IG, Niena juga turut berkongsi nama anaknya iaitu Adiel ketika sedang mendapatkan rawatan bersama seorang doktor. “Adiel first month checkup. “Thank You Doktor Seri jaga saya dari sebulan pregnant sampai Adiel 1 month old dah. See …

‘Alhamdulillah, Moga Terus Bahagia – Netizen Tumpang Gembira Lihat Foto Mia Ahmad & Suami Bercuti

Sebelum ini, rumah tangga pelakon Mia Ahmad dan suami, Izham Tarmizi dikatakan bergolak apabila pelakon drama Hati Perempuan itu memadam semua gambar bersama suaminya di Instagram dan memuat naik beberapa kapsyen sedih. Pemain bola sepak JDT itu sebelum ini dituduh berlaku curang terhadap isterinya.   Terbaru, beberapa foto dimuatnaik Izham Tarmizi dan kelihatan mereka sedang …

Bob Lokman hilang nikmat kerana sombong, isteri pula cabut lari namun syukur… Allah masih sayang

ROCK dan Bob Lokman… ia ibarat makanan yang tidak dapat dipisahkan dalam kehidupan manusia. Kerana kecintaannya kepada irama muzik itu, tiada satu pun kelab rock di negara ini yang tidak dikunjunginya. Begitu juga poster-poster penyanyi dan kumpulan rock yang semestinya menjadi koleksi simpanan.   Nama Bob Lokman dalam dunia muzik tempatan juga bukanlah asing. Lirik lagu …

Jimat Dan Wangi! Pencuci Serbaguna Tanpa Bahan Kimia Dengan Hanya Guna Kulit Oren.Jom Cuba.

“Sejak Aufa dah pandai merangkak ni, memang aktif menyusur atas lantai. Habis benda-benda jatuh pun semua dia nak masuk mulut. Risau pula kalau dia alah pada pencuci lantai tu.” Memang ramai yang sensitif dengan kebanyakan agen pencuci yang terlalu ‘kuat’ terutamanya anak kecil. Kalau tak kena gaya, ada yang boleh rosakkan kulit, buat kita rasa …

Anak Tidur Berdengkur Ini Sebab-Sebabnya

“Kenapa anak aku tidur berdengkur ni? Dah banyak hari pula tu…” Mungkin ada dalam kalangan ibu bapa yang menanggap bahawa anak-anak yang masih kecil tidur berdengkur kelihatan agak melucukan. Namun tahukah anda bahawa perkara ini boleh memberi maksud masalah kesihatan yang lain? Kajian menunjukkan masalah berdengkur membabitkan 11 hingga 12 peratus kanak-kanak di seluruh dunia berumur antara 1 …