[VIDEO] MakeUp Fazura Pula Jadi Buah Mulut

MakeUp Fazura Pula Jadi Buah Mulut

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Selamat datang ke Chanel Dunia Harian. Tajuk video perkongsian kali ini ialah MakeUp Fazura Pula Jadi Buah Mulut. Kami hanya sekadar kongsi video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Pasangan pelakon yang sensasi masa kini iaitu Fattah Amin dan Nur Fazura telah mengadakan sebuah majlis resepsi khas buat peminat-peminat mereka di Royale Palace, Kampung Melayu Subang, semalam. Peminat yang setia bagi pasangan itu kelihatan mula membanjiri lokasi majlis tersebut yang bermula dari jam 1 petang dan kehadiran mereka tidak putus-putus sehingga majlis tersebut selesai pada jam 4 petang.

Pasangan pelakon dalam drama Hero Seorang Cinderella ini telah mengadakan majlis resepsi tersebut sebagai untuk menunaikan janji mereka untuk meraikan hari bahagia mereka bersama dengan peminat-peminatnya. Memang tidak dapat dinafikan lagi bahawa Fazura sememangnya kelihatan sangat jelita dengan busana tradisional rona lavender hasil rekaan daripada Altelia Amani disamping Fattah kelihatan seperti golongan bangsawan. Kebanyakan netizen memuji akan teknik dandanan rambut hasil solekan daripada khidmat jurumekap Japhet (KF) Bong dan jurudandan CKay Liow.

Semoga anda terhibur dengan video yang kami paparkan. Video tersebut hanyalah untuk hiburan semata-mata. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja. Terima kasih kepada yang view, like dan share video ini. Semoga anda semua terhibur dengan hiburan, informasi dan isu semasa yang telah kami sajikan. Jangan lupa like page kami dan selamat menonton semua.

Sila tonton video:

Sumber – dharian

Ya Allah, Angkat Sayang……”

 

Ahad lalu, pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura sekali lagi mengadakan majlis persandingan mereka buat kali kedua. Majlis resepsi yang bertempat di Royale Palace, Shah Alam itu adalah bertujuan untuk meraikan peminatnya. Memang meriah sungguh!

Paling menarik perhatian netizen adalah satu video yang dikongsi oleh seorang pengguna twitter. Fattah dilihat sedang mengangkat seorang budak kecil yang stuck di kalangan peminatnya. Amboi baiknya dia!

Angkat budak stuck

Video berdurasi 45 saat ini membuatkan netizen memuji pasangan ini. Ramai menganggap Fattah dan Fazura merupakan selebriti yang merendah diri. Memang patut dijadikan contoh.

Ramai puji

Dad 😍😍 Credit by makeoverbyhana – 😍😍 #fattzura #fattzurafairytale

A post shared by FATTAHAMINZTEAM (@fattahaminzteam__) on

 

 

Sumber:instagram

 

 

 

 

 

Leave a Reply