Jep Buat Prank Dasyat Dekat Rahim Sampai Rahim Terkejut Bila Bangun Dari Tidur,Lawak Betullah!!

Kombinasi antara Jep,Shuip dan Rahim dalam kumpulan Sepahtu tidak di nafikan lagi sangatlah menjadi. Sejak Rahim masuk ke kumpulan Sepahtu,hubungan Rahim,Jep dan juga Shuip di katakan semakin rapat bagaikan sebuah keluarga.

 

Namun setelah Shuip membuat keputusan untuk keluar dari tugasan sebagai DJ Radio,maka tinggallah Jep dan juga Rahim di konti bertugas. Setiap hari ada sahaja video dan juga foto lucu yang di muat naik oleh mereka. Rahim pula suka tidur jika ada kelapangan waktu. Jep pula suka mengusik si Rahim.

 

Ada kalanya jika Rahim tidak sihat dan pernah di masukkan ke hospital, Jep dan Shuip antara yang akan datang temankan Rahim.Alahai sweetnyer.

 

Ramai yang tahu Jep memang punya sikap nakal yang tidak boleh di sembunyi lagi. Kalau bab mengusik kawan dan membuat prank lucu maka dialah orangnya. Rakaman video ini membuatkan ramai orang ketawa kerana Jep sedang mengusik Rahim yang sedang tidur.

 

Dia mengambil sekeping cermin dan di letakkan cermin itu di muka Rahim yang sedang tidur. Ketika itu Rahim pun terjaga. Tetapi bila dia terbangun dari tidur dan melihat muka sendiri dalam cermin, dia pun terkejut.Haha.Jep nie memang nakal betullah. Kata Jep, Rahim terkejut sebab tengok muka dia sendiri dalam cermin.

 

Kesemua orang yang ada dekat situ juga turut tumpang sekaki gelakkan Rahim.Kesian Rahim selalu jadi bahan lawak.

Sumber: KisahDunia

 

Leave a Reply