Arwah Tok Wan Pencinta Kucing’ – Kucing Tidak Mahu Berganjak Dari Tanah Perkuburan

 

Buat pencinta haiwan peliharaan seperti kucing, mereka pasti menganggap kucing itu merupakan sebahagian dari hidup mereka. Ada juga yang melayan kucing seolah-olah mereka seperti manusia kerana kasih sayang mereka yang tinggi.

Menerusi perkongsian seorang lelaki di laman Facebook, dia meluahkan rasa sedih apabila seekor kucing tidak berganjak dari tanah perkuburan. Dari mula mereka kebumikan sehingga habis, kucing itu tetap berada disitu. Video yang berdurasi 45 saat ini menunjukkan kucing itu mencium tanah tempat bersemadinya tokwan dia.

Assalamualaikum.
tok wan Saya (Ismail Bin Mat)Telah Di selamat Di Kebumikn di tanah Pekuburan Masjid Kelibang(Pulau Langkawi)..Ada Kejadian berlaku semasa Kami Membaca taqil,Seekor kucing Brwarna Putih Muncul mengelingi Kubur Arwah Tok wan Saya..Sunguh Besar Kekuasaan Mu Ya Allah..Semasa Arwah tokwan Saya Di dunia..dia seorang yg cinta kepada Kucing..Saya Harap Tokwan Di Tempatkn Org yg Beriman ..Al fatihah..Cucu Mu Sentiasa Mendoakn Utk Mu,(Zarul Hisham) saya sayang tokwan

 

Sumber : Zarould Zh Hisham

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply